Domus Housing

Ejendomsinvestor

Domus Housing samarbejder primært med professionelle udlejere i hovedstadsområdet, så som ejendomsinvestorer, ejendomsbesiddere samt projektudviklere. Fælles for alle vores kunder er, at de har fuld fokus på optimering, drift og udvikling af deres ejendomme. Domus Housing tilbyder en række ydelser som alle bliver skræddersyet til hver enkelt kunde, da vi er klar over at alle vores kunder er forskellige og har forskellige ønsker og behov.

Udlejning af portefølje

Domus Housing tilbyder at varetage hele eller dele af jeres portefølje, og tilsikrer ved hjælp af, mange års erfaring, et gennemgribende kendskab til lejemarkedet, samt dialog og sparring, den optimale m2 pris for hver enkelt enhed.

Udlejning af projekt

Domus Housing har stor ekspertise i udlejning af nye projekter, og vil for hvert enkelt projekt ligge en individuel strategi, for at ramme den helt rigtige lejerprofil.

Udvikling

Domus Housing er specialiseret i §5. st.2 optimeringer af omkostningsbestemte lejemål, samt erhverv til bolig konverteringer i københavnsområdet. Domus Housing varetager hele byggeprocessen fra diverse kommunale ansøgninger/tilladelser, til aflevering af det færdige projekt. Med vores faste team af håndværkere tilsikrer vi altid konkurrencedygtige priser, samt deadllines der overholdes.

Møblering

Domus Housing tilbyder fulde møbelpakker, i kortere eller længere perioder, til både lejere og udlejere. Vores store fleksibilitet gør, at merudgiften for møblerne enten kan tillægges lejen, eller holdes helt uden for lejekontrakten, på en separat møbelkontrakt mellem Domus Housing og lejer.